Универсално дистанционно BroadLink RM Mini3

Цена: 55.00
Производители BroadLink
Код на продукта rm-mini-3

Универсалното дистанционно на BroadLink - RM Mini3 е страхотен начин да автоматизирате стари уреди в дома си, които използват инфра ред дистанционно за управление. Най-просите примери за такива са Вашият климатик, телевизор, декодери за телевизия ( тествано с Vivacom ) и т.н.

Приложение, с което работи RM Mini ( IHC - по надолу има линкове към Android / iOS приложенията ) Ви дава възможност да добавяте различни помещения, различни електроуреди, да създавате сценарии, както и да обучавате дистанционното, което значи, че дори да няма предварително зададени инструкции за работа с определен тип електроуред, пак можете да го обучите и използвате напълно пълноценно.Пример за сценарии, които може да си направите в комбинация с някой от смарт асистентите ( Google Home в случая ):

Създавате си Shortcut от home приложението, който да активира определен сценарии в IHC. За пример да кажем, че командата е "my love is at home", а сценарият се нарича Danny. Съответно в home приложение можете да зададете на асистента да активира сценарии Danny, а за още по-голяма глезотия, можете да му зададете и да каже нещо от рода на Hello Honey. Цялата команда в google home приложението ще изглежда така:

  • Когато кажете: My love is at home
  • Асистента ще: Activate Danny and repeat after me hello honey

За сценария в IHC - Danny можете да настроите примерно, телевизора да се включва на определен канал, климатика да се пуска на определени градуси.

Това е само един просто пример колко полезно може да бъде универсалното дистанционно на BroadLink. 


Забележка: В инструкциите, които ще получите заедно с устройството е посочено да използвате приложението eControl, но ние препоръчваме да използвате по-новото приложение на BroadLink за управление на дома - IHC. С него всичко става много по-лесно и разбираемо, също така има по-добра поддръжка със смарт асистентите.


Gearbest Logo
SmartDevices Logo
TomTop Logo
Съвместим със смарт асистенти / хъбове
Google Home
Как да свържа Универсално дистанционно BroadLink RM Mini3 с Google Home - Video
Amazon Alexa
Apple Siri
Полезни връзки
Android App https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.com.broadlink.econtrol.plus
iOS App https://itunes.apple.com/us/app/intelligent-home-center/id1084990073
Ръководство за потребителя https://domotics.bg/image/catalog/pdf/instrukcija-za-upotreba-na-wi-fi-kontroler-broadlink-rm-mini-3-bg.pdf
Необходимост от допълнителен Бридж/Хъб
Няма необходимост
Гласови команди
Google Home Команди
  • Когато си създадете сценарии в самото приложение, бихте могли да използвате гласовият асистент като използвате фразата: "Hey Google, activate [името на сценария]"
  • Също така при свързване на BroadLink акаунта към Google Home ще получите информация за фрази, в зависимост какви устройства сте добавили преди това в приложение на BroadLink - IHC. Примерно ако имате добавена лампа в IHC, ще можете да я включвате/изключвате с командата: "Hey Google, turn on/off the lamp"
Amazon Alexa Skills Amazon Alexa Skills
Подходящ за използване в
Всекидневна
Гараж
Кухня
Мазе
Спалня
Свързаност
Wi-Fi • 2.4 GHz
• 802.11b/g/n
Характеристики - Универсални дистанционни
Обхват на инфрачервения лъч 8 метра
Посока на излъчване 360 градуса
Работна влажност 0-80% ( некондензиращ )
Работна температура 0-50 °C
Размери
Височина 64.5 мм
Широчина 55 мм
Дължина 55 мм