Прахосмукачка - робот IRobot ROOMBA 866

Цена: 1,120.00
Производители iRobot
Код на продукта ROOMBA 866

iRobot ROOMBA 866 е представител на така наречените "смарт" прахосмукачки. Те се отличават от обикновените прахосмукачки с многобройните си екстри, функции, режими на работа и настройки, но най-голямото предимство на тези "умни" джаджи е, че те реално чистят сами, като от Вас се иска единствено да ги стартирате, за останалото са се погрижили от iRobot.

Ето и какво предлага ROOMBA 866:

Подходяща е за всякакви твърди и меки подови настилки. Благодарение на различни сензори, прахосмукачката ще определи типа подова настилка и ще подаде необходимата смукателна сила. Така например, с цел постигане на оптимални резултати, когато се почиства килим, роботът ще осигури по-голяма работна мощност.

Програмиране на почистването - с помощта на тази иновация, Вие лесно можете да програмирате ROOMBA 866 в кои дни и часове от седмицата да чисти, а от iRobot обещават, че тя няма да забрави нито веднъж!

Dirt Detect - използвайки оптични и акустични сензори, уредът установява кои зони са по-силно замърсени и отделя повече време за справянето с мръсотията.

Виртуална стена - искате да ограничите достъпа на роботът до определени стаи или чупливи предмети? От iRobot вече са помислили за това. Чрез функцията "Виртуална стена", лесно ще посочите кои зони в дома Ви нямат нужда от почистване.

Сред многобройните останали екстри на прахосмукачката робот са - Anti Tangle система за предотвратяване заплитането в ресни на килими и кабели, безплатно приложение за дистанционно управление и мониторинг на робота през телефон или таблет, Xlife батерия с увеличен капацитет и много други.Alleop Logo
Полезни връзки
Ръководство за потребителя https://domotics.bg/image/catalog/pdf/smart-prahosmukachki/irobot/roomba-866/800-series.pdf
Необходимост от допълнителен Бридж/Хъб
Няма необходимост
Подходящ за използване в
Баня
Всекидневна
Кухня
Спалня
Свързаност
Wi-Fi Не
Характеристики - Прахосмукачки
Мощност 80 W
Всмукателна сила 1000 Pa
Контейнер за прах 0.3 л
Сила на шума 60 dB
Автоматично зареждане Да
Програмирани режими 2
Автоматичен
Петна
Цвят Сив и черен
Размери
Височина 92 мм
Широчина 350 мм
Тегло 3.85 кг