Прахосмукачка - робот IRobot ROOMBA 980

Цена: 1,949.00
Производители iRobot
Код на продукта ROOMBA 980

iRobot ROOMBA 980 е прахосмукачка робот от най-висок клас. Този "помощник" с лекота ще Ви асистира в досадните домашни задължения и така Вие ще разполагате с повече свободно време за близките хора и любимите Ви занимания.


Вижте защо ROOMBA 980 носи славата на най-добрата роботизирана прахосмукачка в света:


iRobot Home е мобилно приложение, чрез което лесно можете да управлявате Вашата прахосмукачка от разстояние, без значение къде се намирате. Например - стоите си в офиса, сещате се, че вечерта очаквате важни гости, но нямате време да почистите преди това. Благодарение на iRobot, от Вас се изисква единствено да отворите приложението на телефона си и да натиснете бутона "Clean", а за останалото ще се погрижи ROOMBA 980. Последната версия на приложението предлага видеоклипове с инструкции, информация за уреда, техническа поддръжка и други.


iAdapt 2.0 е модерна навигационна система, чрез която умната прахосмукачка се ориентира в дома Ви. Благодарение на това нововъведение, Roomba намира оптималния маршрут за почистване и разпознава обекти като мебели, препятствия или врати към други помещения.


Литиево-йонната батерия е с увеличен капацитет и вече iRobot Roomba 980 може да почисти до 185 кв.м. площ с едно зареждане. Интересното тук е, че ако случайно батерията свърши, роботът ще се върне до станцията за зареждане, ще презареди батерията си и след това ще довърши започнатите задачи от мястото, до което е стигнал преди прекъсването.


Подходящ за различни подови настилки - прахосмукачката е оборудвана с две четки-екстрактори, които с помощта на специално гумено покритие старателно обират прах, мръсотия и други частици. Благодарение на компактните си размери, iRobot може да почиства и под повечето стандартни домакински мебели. Чрез специални сензори, той "разбира" каква е подовата настилка и подава съответната мощност - така например за килими се ползва функцията "Carpet Boost", която предлага увеличена всмукателна сила.


Разпознаването на силно замърсени участъци се осъществява чрез технологията Dirt Detect. С помощта на оптични и акустични сензори Roomba преценява кои зони имат нужда от по-детайлно почистване и отделя необходимото време за това.
Съвместим със смарт асистенти / хъбове
Google Home
Amazon Alexa
Полезни връзки
Официална страница https://www.irobot.bg/-/roomba-980.html
Android App https://play.google.com/store/apps/details?id=com.irobot.home
iOS App https://itunes.apple.com/us/app/irobot-home/id1012014442?ls=1&mt=8
Ръководство за потребителя https://domotics.bg/image/catalog/pdf/smart-prahosmukachki/irobot/roomba-980/900-series.pdf
Необходимост от допълнителен Бридж/Хъб
Няма необходимост
Подходящ за използване в
Баня
Всекидневна
Кухня
Спалня
Характеристики - Прахосмукачки
Мощност 33 W
Всмукателна сила 1700 Pa
Контейнер за прах 0.6 л
Сила на шума 70 dB
Автоматично зареждане Да
Програмирани режими 5
Автоматичен
Ръчен
Турбо
Петна
Повторен
Цвят Кафява/Черна
Размери
Височина 92 мм
Дължина 351 мм
Тегло 4 кг