Прахосмукачка-робот Philips SmartPro Easy

Цена: 432.00
Производители Philips
Код на продукта FC8794/01

SmartPro Easy е прахосмукачка-робот от най-ново поколение и част от високотехнологичните решения на Philips за поддържане на чистотата в дома Ви.

Перфектните резултатите се гарантират от тристепенната почистваща система - първо страничните четки събират основната мръсотия, след това чрез голямата си смукателна сила роботът засмуква праха и дребните части, а накрая най-финия прах старателно се почиства чрез микрофибърна кърпа. Допълнително удобство е възможността да програмирате работата на робота за 24 часа напред, като така например, можете предварително от вечерта да изберете кога да започне почистването и целия процес да е приключен още преди да сте се прибрали от работа.

SmartPro Easy е достатъчно умен, за да може да избере най-подходящия почистващ режим според вида на стаята. Благодарение на компактните си размери и височина само от 5.8 см, прахосмукачката лесно достига и най-труднодостъпните кътчета в дома Ви. Всмукателна мощ от 600 Pa гарантират безупречни резултати, без значение дали почиства килим и твърда настилка, а отделението за прах се почиства лесно и удобно.

Системата за разпознаване се състои от серия чипове и сензори и благодарение на нея, роботът е толкова ефективен и самостоятелен. Чрез информацията, получена от тези сензори, Smart Pro разбира средата и избира най-оптималния вариант за почистване. Батерията издържа до 105 минути, а когато зарядът е на изчерпване, прахосмукачката се връща сама до докинг станцията си.

Ultra-Hygiene EPA 12 филтърът улавя до 99,5% от фините прахови частици и едновременно с това филтрира изходящия въздух - така прахът остава вътре в контейнера и се предотвратява вторично замърсяване.
Alleop Logo
MallBg Logo
PcStore Logo
Съвместим със смарт асистенти / хъбове
Google Home
Amazon Alexa
Полезни връзки
Официална страница https://www.philips.bg/c-p/FC8794_01/smartpro-easy-robot-vacuum-cleaner/overview
Необходимост от допълнителен Бридж/Хъб
Няма необходимост
Подходящ за използване в
Баня
Всекидневна
Кухня
Спалня
Характеристики - Прахосмукачки
Всмукателна сила 600 Pa
Продължителност на работа 105 мин
Време за зареждане 240 мин
Контейнер за прах 400 мл
Напрежение 14.8 V
Функции Сухо почистване
Филтър HEPA E12
Автоматично зареждане Да
Програмирани режими Z-образна ( т.е. ходи на зигзаг )
Произволна
Схема за изследване на стените
Спираловидна схема за почистване
Цвят Черно, Electric aqua
Размери
Височина 58.5 мм
Диаметър 300 мм
Тегло 2 кг