Прахосмукачка-робот IRobot ROOMBA 966

Цена: 1,649.00
Производители iRobot
Код на продукта ROOMBA 966

iRobot Roomba 966 iAdapt 2.0

Компанията iRobot специализира в сферата на роботиката и нейното приложение в ежедневието. Продуктите им са с много високо качество и можете да им доверите част от ежедневните грижи за дома и семейството. Те бяха пионерите в роботите прахосмукачки, а моделът 966 е последното им попълнение.

Roomba 966 може да Ви отмени с ежедневната поддръжка на дома. Навигацията заедно с усъвършенстваната почистваща система на iRobot могат да се погрижат за чистотата на пода независимо от подовата настилка, като уредът може да почисти площи до 185 кв. м. с едно зареждане. Ако се наложи да прекъсне почистването заради слаб заряд на батерията, вашият iRobot Roomba 966 сам ще намери докинг станцията, за да презареди и ще се върне там от където е прекъснал цикълът за почистване, за да продължи нататък. Удобно нали? А за още допълнително удобство Вие разполагате с приложението iRobot Home, с помощта на което можете да контролирате умната прахосмукачка от всяка точка на планетата. Можете да задавате график на почистване за цяла седмица и да следите изпълнението му.

iRobot Roomba 966 е с нисък профил, което улеснява почистването под повдигнатите мебели. Разполага с над 40 сензора и множество функции, които улесняват неговата грижа за дома, което улеснява Вас в ежедневието Ви. От система срещу заплитане в кабели до автоматичен контрол на всмукателната мощ заради различните видове настилки, камера, която да засича разположението на мебелите и да дава и много други функции, които доказват високия клас на продукта. Можете да се убедите в това и да получите повече информация от клиповете за презентация на продукта. Съвместим със смарт асистенти / хъбове
Google Home
Amazon Alexa
Полезни връзки
Официална страница https://www.irobot.bg/-/roomba-966.html
Android App https://play.google.com/store/apps/details?id=com.irobot.home
iOS App https://itunes.apple.com/us/app/irobot-home/id1012014442?ls=1&mt=8
Ръководство за потребителя https://domotics.bg/image/catalog/pdf/smart-prahosmukachki/irobot/roomba-966/900-series.pdf
Необходимост от допълнителен Бридж/Хъб
Няма необходимост
Подходящ за използване в
Баня
Всекидневна
Кухня
Спалня
Характеристики - Прахосмукачки
Всмукателна сила 1000 BPa
Контейнер за прах 0.6 л
Сила на шума 60 dB
Филтър AeroForce® HEPA
Автоматично зареждане Да
Програмирани режими 3
Автоматичен
Петна
Режим
Цвят Бял и черен
Размери
Височина 92 мм
Широчина 351 мм
Тегло 4 кг