Прахосмукачка - робот LG HOM-BOT VR86010RR

Цена: 1,099.00
Производител LG
Код на продукта VR86010RR

Смарт прахосмукачките се радват на все по-голям потребителски интерес през последните години. С течение на времето и развитието на модерните технологии те стават все по-ефективни и надеждни и предлагат разнообразие от екстри и функционалности.

В стремежа си да предлага техника от най-висок клас, LG създадоха своята серия прахосмукачки-роботи HOM-BOT, насочени за хора, искащи да притежават най-доброто.

LG HOM-BOT VR86010RR или още известен като HOM-BOT Square се отличава със своя дизайн и функционалст. Стандартната кръгла форма е заменена с квадратна, с леко заоблени ъгли. Освен футуристична визия, този дизайн предлага и улеснен достъп до ъглите на стаята и други трудно достъпни места. Почистването на ъглите е по-ефективно и благодарение на удължените странични четки. Смукателната сила на Square се осигурява от мощният инверторен мотор Smart Inverter Motor™, който гарантира максимална производителност. Не случайно LG предлагат 10 години гаранция на мотора.

Прахосмукачката-робот се ориентира в пространството благодарение на подобрената Dual Eye 2.0™ технология. Чрез прецизно сканиране на тавана на помещението и изчисляване интензивността на осветлението се редуцират излишните движения. Множество сензори разпознават препятствията и намаляват до минимум сблъсъците в предмети или стени. Ултразвуковият сензор усеща дори прозрачните и стъклени предмети.

Изключително интересна е и функцията за самообучение - HOM-BOT Square буквално запомня разположението на предметите, препятствията и по-високите обекти в стаята. В следствие на самообучението, броят сблъсъци се намалява в пъти. В случай, че роботът бъде прекъснат в процес на чистене, е налична опция за възстановяване на локализирането, чрез което прахосмукачката се връща на мястото, от което сте я прекъснали и продължава работата си от там, без да минава повторно през вече почистени райони.

Предлагат се още функции като насрочване на почистването, интелигентна самодиагностика, вграден речник от 120 думи. с който HOM-BOT Square Ви уведомява за текущото си състояние, възможност за обновяване на операционната система OS RoboNavi™. Обслужването става за минути - контейнерът за прах е леснодостъпен и с разширен обем от 0.6 литра. Налични са различни режими на почистване според степента на замърсяване. Предлагат се режим "Зиг-заг", "Спираловидно движение", "Почистване зона по зона". От LG не са пропуснали да помислят и за батерията - литиево-йонната полимерна батерия поддъжа близо 90% от проектния си капацитет дори и след над 300 зареждания.Съвместим със смарт асистенти / хъбове
Google Home
Amazon Alexa
Полезни връзки
Официална страница https://www.lg.com/bg/prahosmukachka-robot/lg-VR86010RR
Android App https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lgeha.nuts&hl=en
iOS App https://itunes.apple.com/us/app/lg-smart-thinq/id993504342?mt=8
Ръководство за потребителя
Необходимост от допълнителен Бридж/Хъб
Няма необходимост
Подходящ за използване в
Баня
Всекидневна
Кухня
Спалня
Характеристики - Прахосмукачки
Всмукателна сила 15 W
Контейнер за прах 0.6 л
Сила на шума 60/69 dB
Филтър EPA 11
Автоматично зареждане Да
Програмирани режими 7
Зиг Заг
Секторен режим
Спирала
Определено място
Турбо
Smart Турбо
Повтаряне
Цвят Рубинено червен
Размери
Височина 89 мм
Широчина 340 мм
Дължина 340 мм
Тегло 3 кг