Прахосмукачка - робот LG HOM-BOT VR9627PG

Цена: 1,299.00
Производители LG
Код на продукта VR9627PG

LG HOM-BOT VR9627PG е прахосмукачка-робот, част от високотехнологичната HOM-BOT серия на южнокорейския гигант. Запознайте се с най-впечатляващите характеристики и функционалности на модела.


Сред най-интересните иновации за устройството са вградения Wi-Fi модул и предна камера, благодарение на които са достълни следните две функции:


  • Home View предлага наблюдение в реално време. Необходимо е да се свържете с интернет и ще можете да виждате дома си през през предната камера на робота, без значение къде се намирате;
  • Home Guard е опция за засичане на движение. В момента, в който сензора за движение засече активност, камерата на HOM-BOT прави 5 снимки.


Мощта и смукателната сила на прахосмукачката идват от новия инверторен мотор Smart Inverter Motor, който осигурява максимална производителност и ефективност на уреда. Уверени в качеството на новата технология, LG предлагат 10 години гаранция на мотора. Друго нововъведение е разположението на дюзата, която вече се намира в близост да предната част на уреда и по този начин изсмуква праха по-добре, без да го разпилява. Вграденият моп е с увеличени размери - 2.5 пъти по-голям в сравнение с предишни модели, а смяната става бързо и удобно.


Модерният квадратен дизайн допринася не само за съвременната визия на прахосмукачката. Благодарение на заоблените си ръбове, роботът достига и до ъглите на стаята, а удължените странични четки увеличават ефективността на почистването.


Dual Eye 2.0 технологията помага за ориентирането на прахосмукачката в пространството. Чрез различни датчици и сензори умната прахосмукачка сканира тавана на стаята и изчислява интензивността на осветлението. Иновативна е и функцията за самообучение - след няколко работни цикъла роботът “запомня” разположението на обектите в стаята, което редуцира сблъсъците с други предмети с близо 63%. Инсталиран е специален ултразвуков сензор, чрез който уредът засича стъклени и прозрачни предмети.

Не са пропуснати и екстри като Насрочване на почистването, различни работни режими, Самодиагностика, батерия с увеличен капацитет и други.Съвместим със смарт асистенти / хъбове
Google Home
Amazon Alexa
Полезни връзки
Официална страница https://www.lg.com/bg/prahosmukachka-robot/lg-VR9627PG
Android App https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lgeha.nuts&hl=en
iOS App https://itunes.apple.com/us/app/lg-smart-thinq/id993504342?mt=8
Ръководство за потребителя
Необходимост от допълнителен Бридж/Хъб
Няма необходимост
Подходящ за използване в
Баня
Всекидневна
Кухня
Спалня
Характеристики - Прахосмукачки
Всмукателна сила 15 W
Контейнер за прах 0.6 л
Сила на шума 60/69 dB
Филтър EPA 11
Автоматично зареждане Да
Програмирани режими 7 + Моп и четка за домашни любимци
Зиг Заг
Секторен режим
Спирала
Определено място
Турбо
Smart Турбо
Повтаряне
Цвят Златен Метaл
Размери
Височина 89 мм
Широчина 340 мм
Дължина 340 мм
Тегло 3 кг