Прахосмукачка - робот Samsung VR7000M - VR10M707HUW

Цена: 1,049.00
Производители Samsung
Код на продукта VR10M707HUW/GE
Тънка и мощна!

Уредът е проектиран с по-тънък корпус, което дава възможност да почиства под ниски мебели, без това да е за сметка на всмукателната мощ, като моделът VR10M707HUW притежава близо 40 пъти повече всмукателна мощ спрямо предходни модели на производителя.


Познава домът Ви!

POWERbot VR7000M разполага с шорокоъгълен сензор наречен FullView Sensor™ 2.0 , който е с висока точност при разпознаване на препятствия, тесни пространства или ъгли. За по-ефективно почистване на труднодостъпните места прахосмукачката разполага с Edge Clean Master режим, който чрез допълнителна мъхеста четка и неколкократно почистване обработва ъглите и ръбовете по пода като автоматично вдига мощността си за по-добро всмукване. Уредът разпознава настилката, която почиства и саморегулира всмукателната сила, за да почисти по-добре килима, мокета или друга мъхеста настилка на пода.

Системата Visionary Mapping™ Plus картографира помещенията, които трябва да бъдат почистени, така с помощта на сензори и цифровата камера, уредът намира най-бързия и ефективен маршрут по който да се движи, за да почисти цялото помещение.


Бърза и лесна подсръжка!

Прахосмукачката на SAMSUNG има уникална самопочистваща четка, която непозволява полепването на прах и косми по нея, а ги отвежда в средата, от където лесно могат да бъдат засмукани и отведени в кошчето. Наред с това може да поддържа екстремна всмукателна мощ за дълго време, която генерира центробежни сили, чрез които мръсотията и големите частици се отвеждат във външен контейнер и по този начин запазва филтъра и пречи на задръстването на прахосмукачката.


Интелигентна и интуитивна!

Наред с всички други предимства това е един наистина умен продукт на SAMSUNG. Уредът разполага с Point Cleaning (Почистване с посочване) функция. Можете да използвате насочващ лъч светлина за да покажете на прахосмукачката коя зона искате да бъде почистена. Ако движите лъча на 0,5м. пред машината, тя ще го следва и почиства оказоното место.

Разполагате и с WiFi управление, чрез приложение в смартфон. Можете да стартирате и спирате почистването, да създавате графици и да проверявате историята за да сте сигурни, че всичко е изрядно когато се приберете у дома.

Един от големите плюсове на прахосмукачката е, че винаги е заредена и готова, без това да е ваша грижа. При изчерпване на батерията уредът се придвижва до докинг станцията да презареди и с когато е готов се връща на позицията от която е спряло почистването, за да продължи до завършване на целия цикъл.

За да онагледим всичко изброено, Ви предлагаме кратък клип, който нагледно да Ви даде представа за този невероятен продукт.Съвместим със смарт асистенти / хъбове
Google Home
Amazon Alexa
Полезни връзки
Официална страница https://www.samsung.com/bg/vacuum-cleaners/robot-sr20m707hws/VR20M707HWSGE/
Android App https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.oneconnect&hl=en_GB
iOS App https://itunes.apple.com/us/app/samsung-connect/id1222822904?mt=8
Ръководство за потребителя https://domotics.bg/image/catalog/pdf/smart-prahosmukachki/samsung/VR7000/VR7000_Q_guide_13ge_00780B-06_GE_180221..pdf
Необходимост от допълнителен Бридж/Хъб
Няма необходимост
Подходящ за използване в
Баня
Всекидневна
Кухня
Спалня
Характеристики - Прахосмукачки
Мощност 130 W
Всмукателна сила 20 W
Контейнер за прах 0.3 л
Сила на шума 77 dB
Автоматично зареждане Да
Програмирани режими Автоматичен
Ръчен
Турбо
Петна
Повторен
Цвят TITANIUM GRAY
Размери
Височина 97 мм
Широчина 340 мм
Дължина 348 мм
Тегло 8.1 кг