Eve Elgato Сензор за движение

Цена: 112.00
Производители Elgato EVE
Код на продукта ems-001

Съвместим с вашата екосистема.

Директно от кутията, аксесоарите на Eve работят с вашия iPhone, iPad, iPod touch и Apple Watch. Вашият Apple TV или iPad ще ви служат като домашен център, безпроблемно да автоматизирате аксесоарите си и да поддържате връзката си докато сте навън.


Наистина умен.

Оборудвани с Bluetooth технология с ниска енергийна ефективност, аксесоарите Eve осигуряват надеждна работа независими от бриджове/хъбове. Настройката е бърза и лесна. Потреблението на енергия е минимално. Времето за отговор на аксесоарите е бързо.


Команда при поискване.

Задайте сцени лесно и бързо чрез Siri, вашият контролния център или Apple Watch. Лесно включете аксесоарите, като използвате Home App на вашия iPhone, iPad или iPod touch. За да видите съкратени записи и да се радвате на пълен контрол над свързания си дом, ви трябва единствено приложението Eve.


Никога не използвайте отново ключове/бутони.

Активирайте осветлението, медийния център или други свързани устройства - наведнъж - просто като поставите крак в стаята си.


Следете, докато сте далеч.

Никой вкъщи? Ако се разкрие движение, докато вие и вашите близки сте навън, ще получите известие.


Покрийте всяко място.

Благодарение на водоустойчивостта IPX3, Eve Motion е удобен както на закрито, така и на открито. Зрителното поле от 120 градуса, обхващащо 9 метра диапазон, ви дава много място за настройки. Наистина безжичната операция позволява пълна свобода на разположение.


Прецизирайте настройката си.

Деца? Домашни любимци? Настройте Eve Motion да пренебрегват тяхната дейност и да ги оставят да се скитат без резерви. Или увеличете чувствителността на сензорите, за да проследявате местонахождението им, без да следите всеки техен ход и да настроите сцени, особено за тях.Съвместим със смарт асистенти / хъбове
Apple Siri
Полезни връзки
Официална страница https://www.evehome.com/en/eve-motion
iOS App https://itunes.apple.com/app/elgato-eve/id917695792
Ръководство за потребителя https://www.evehome.com/sites/default/files/2017-11/Elgato_Eve_Motion_QSG_51EAK9902.pdf
Подходящ за използване в
Всекидневна
Гараж
Кухня
Мазе
На открито
Спалня
Свързаност
Wi-Fi Bluetooth Low Energy
Характеристики - Сензори
Захранване 2 x AA сменяеми батерии
Обхват 9 метра
Работна температура -18°C до +55°C
Размери
Височина 32 мм
Широчина 80 мм
Дължина 80 мм