Пералня Candy SMART CS4 А+++

Цена: 555.00
Производители Candy
Код на продукта CS4 1172D3 / 1-S

Открийте технологиите и характеристиките на пералните машини Candy.


Смесете Power и Mix Power Jet + системи

Candy перални машини са снабдени със специални системи Mix електрически и енергийни Jet Mix + (Candy Bianca), които са много полезни за алергии. Благодарение на тях, детергентът се разтваря добре във водата. В резултат на това, след приключване на изпирането, няма следи от препарати за дрехи! Механични системи Mix и Mix мощност Jet + премахване на петна дори при 20 ° С толкова ефективен, колкото друго изплакване с топла вода до 40 ° С  не може. Грижете се за най-деликатните дрехи!


Детектор за килограми

Пералните машини Candy са оборудвани с автоматичен тегловен сензор. Той ви позволява да настроите работната програма спрямо теглото на прането. Благодарение на това вече не трябва да се чудите коя програма и какво време за пране ще бъде най-ефективно. Пералнята ще ви даде най-доброто решение!


Ръчно колело - Интелигентен пръстен - Simply-Fi - Гласов контрол

Контролът на всяка машина е от съществено значение? Ако сте поддръжник на традиционните решения, обърнете внимание на устройствата, които се управляват с копче или бутони. Въпреки това, ако търсите по-модерни технологии, определено ще харесате перални машини с възможност за свързване с Wi-Fi. Те ще ви позволят да настроите програмата с помощта на мобилното приложение Simply-Fi или гласово! Всичко, което трябва да направите, е да кажете какви дрехи искате да изперете и устройството ще избере подходящата програма. Също така имате подробна статистика за използвани програми и направените цикли.


Функция за оптимизиране

При пералните машини Candy ще намерите специални програми, които ще ви позволят да се наслаждавате на съвършено чисти дрехи много по-бързо. Някои устройства имат специална функция за оптимизиране, която съкращава всяка програма до 59 минути! Можете да използвате тази опция за измиване на различни тъкани - функцията Zoom гарантира най-добрия резултат за кратко време!


Безшумен инвертор

Търсите ли пералня, което да изпере, докогато всички членове на домакинството вече спят? Изберете Candy устройства, оборудвани с двигател Silent Inverter (напр. Candy Grando Vita). Благодарение на специалната конструкция на барабана, те генерират много ниски нива на шум, сравними с обема на тихия разговор.Съвместим със смарт асистенти / хъбове
Google Home
Amazon Alexa
Полезни връзки
Android App https://play.google.com/store/apps/details?id=it.candy.simplyfi
iOS App https://itunes.apple.com/us/app/candy-simply-fi/id905270470?mt=8
Ръководство за потребителя https://domotics.bg/image/catalog/products/peralni/Candy/CS4%201172D3/rykovodstvo-candy-smart-cs4-1172d3.pdf
Необходимост от допълнителен Бридж/Хъб
Няма необходимост
Подходящ за използване в
Кухня
Мазе
Характеристики - Смарт Перални
Енергиен клас Клас A+++
Скорост на въртене 1100 rpm
Капацитет на зареждане - пране (кг) 7.00 кг
Среден разход на вода за година 9600 литра
Ниво на шум - пране 58 dB
Размери
Височина 850 мм
Широчина 600 мм
Дълбочина 400 мм
Тегло 66 кг