Пералня LG Titan C3 F4J7TY1W А+++

Цена: 1,139.00
Производители LG
Код на продукта F4J7TY1W

Пералня LG, модел F4J7TY1W съчетава в себе си иновативност, богата функционалност и то на отлична цена.


ПРЕДИМСТВА

  • Двигателят, който се използва в пералните LG e с директно задвижване е изключително надежден и много тих. Поради това от LG осигуряват 10-годишна гаранция за двигателя и компонентните части.
  • Една от най важните функционалности във всички перални машини е насочена към Анти-алергичните програми. В случая, LG използва вода и топлина, за да създаде дезинфекцираща пара, която хигиенизира дрехите. Това подобрява качеството на живот, като същевременно поддържате здравословна, неалергична среда.
  • Наличнието на технологията OPTIMUM BURNING с 6 Motion Direct Drive осигурява въртене на барабана в различни посоки, което води до по-добър краен резултат в прането, като същевременно щади тъканите.


УДОБСТВА

  • Възможност за добавяне на елементи и прецезиране на програмата за пране. Ако сте пропуснали някои да въведете допълнителни настройки към програмата преди стартиране на прането, можете да използвате опцията "Добавяне на елемент" и добавете пране, от чорапи до обемисти якета, без значение на вид тъкан или стартиралата програма. Вратата може да се отвори след около 3 секунди по време на измиване и да допълните желаното от вас пране или настройка.
  • ИНТЕЛИГЕНТНО И УДОБНО С NFC На Tag позволява на потребителите на смартфони да допълват менюто с новите програми като вълна, Грижи за бебето и Студено Пране и т.н. Чрез докосване на NFC Tag On можете да добавите програмата в паметта на пералната машина, а Smart Diagnosis диагностицира и осигурява решения за почти всеки проблем.

Полезни връзки
IFTTT рецепти https://ifttt.com/lg_washer
Официална страница https://www.lg.com/ro/masini-de-spalat/lg-F4J7TY1W
Android App https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lgeha.nuts
iOS App https://itunes.apple.com/us/app/lg-smartthinq/id993504342?mt=8
Необходимост от допълнителен Бридж/Хъб
Няма необходимост
Подходящ за използване в
Кухня
Характеристики - Смарт Перални
Енергиен клас Клас A+++
Скорост на въртене 1200 rpm
Годишна енергийна консумация 117 kWh
Капацитет на зареждане - пране (кг) 8.00 кг
Капацитет на зареждане - сушилня (кг) -
Среден разход на вода за година 8900 литра
Ниво на шум - центрофуга 73 dB
Ниво на шум - пране 52 dB
Размери
Височина 560 мм
Широчина 600 мм
Дълбочина 850 мм
Тегло 63 кг