Прахосмукачка - робот IRobot ROOMBA 896

Цена: 1,189.00
Производители iRobot
Код на продукта ROOMBA 896

IRobot Roomba 896 е прахосмукачка тип "робот" от най-ново поколение. Това високотехнологично и модерно решение ще Ви отмени с лекота в част от домашните Ви задължения, като по този начин ще разполагате с повече свободно време за Вас и Вашите близки.

Смарт прахосмукачката използва почистващата система AeroForce, която увеличава нейната ефективност с близо 50%. Roomba 896 идва с мощна литиево-йонна батерия и с едно зареждане може да почисти до 100 кв.м. площ. Оборудвана е с две четки-екстрактори, които събират прах и дребни частици без значение от подовата настилка. Локализира замърсените участъци чрез прецизни акустични и оптични сензори, а навигацията в помещенията се извършва с помощта на иновативната iAdapt система.

Изключително удобна е функцията за програмиране на почистванията, чрез която лесно може да зададете в кои дни от седмицата прахосмукачката да се стартира сама, без нужда от допълнителна намеса от страна на клиента. Системата Anti Angle предотвратява заплитането в кабели, а специални сензори предпазват прахосмукачката от падане по стълби.

Компактните размери на Roomba от едва 335 мм. в диаметър и 92 мм. на височина улесняват почистването и на по-трудно достъпните места. Смарт прахосмукачката използва контейнер за отпадъци с разширен обем, като при нужда от изпразване или профилактика ще сигнализира своевременно. Тежи само 3.8 кг, а за транспортирането на уреда е предвидена надеждна дръжка.Съвместим със смарт асистенти / хъбове
Google Home
Amazon Alexa
Полезни връзки
Официална страница https://www.irobot.bg/-/roomba-896.html
Android App https://play.google.com/store/apps/details?id=com.irobot.home
iOS App https://itunes.apple.com/us/app/irobot-home/id1012014442?ls=1&mt=8
Ръководство за потребителя https://domotics.bg/image/catalog/pdf/smart-prahosmukachki/irobot/roomba%20896/800-series.pdf
Необходимост от допълнителен Бридж/Хъб
Няма необходимост
Подходящ за използване в
Баня
Всекидневна
Кухня
Спалня
Характеристики - Прахосмукачки
Всмукателна сила 1000 Pa
Време за зареждане 120 мин
Контейнер за прах 600 мл
Сила на шума 58 dB
Филтър AeroForce® HEPA
Автоматично зареждане Да
Цвят Сив+Черен
Размери
Височина 92 mm
Широчина 335 mm
Тегло 3.8 kg