Прахосмукачка - робот Xiaomi Mi Robot 1st Generation

Цена: 725.00
Производители Xiaomi
Код на продукта xiaomi-robot

Ако Ви е писнало да обикаляте всеки ден с прахосмукачката след вашите деца или домашни любимци е време да помислите за интелигента роботизирана прахосмукачка. Xiaomi Mi Robot е едно много добро решение на достъпна цена! Следващата генерация на Xiaomi - Roborock разполага и с функция за мокро почистване, но е и по-скъпа.

Роботът разполаа с усъвършенстван SLIM алгоритъм ( едновременно локализиране и картографиране ), което му позволява да се ориентира в непозната среда, да създавана виртуална карта на помещенията и да избира най-ефикасният маршрут за почистване.

Прахосмукачката разполага с 12 сензора, лазерният сензор сканира околоната среда 1800 пъти в секунда ( 5 пъти по 360 градуса ), което позволява на прахосмукачката да избягва препятствия с огромна точност без да се блъска в тях.

Всмукателната сила от 1800 паскала я нарежда на челните позиции по този показател, което гарантира и дълбоко почистване. Роботът е предназначен да почиства помещения до 250 квадратни метра.

Xiaomi Robot може да работи до 2 часа и половина с едно зареждане, а когато батерията стигне нива от 20%, автоматично се връща на станцията за зареждане и като се зареди продължава чистенето от мястото на което е спрял.

Можете да управлявате всички функции на прахосмукачката през приложението, както и да следите каква и колко работа е свършил, да следите в реално време къде се намира и още много.

Любопитен факт е че ако килимът Ви е в черен цвят има вероятност роботът да откаже да се качи на него, заради възможността това да е пропаст : )


Gearbest Logo
TomTop Logo
Съвместим със смарт асистенти / хъбове
Google Home
Amazon Alexa
Полезни връзки
Официална страница https://xiaomi-mi.com/appliances/xiaomi-mijia-roborock-robot-vacuum-cleaner-white/
Необходимост от допълнителен Бридж/Хъб
Няма необходимост
Подходящ за използване в
Баня
Всекидневна
Кухня
Спалня
Характеристики - Прахосмукачки
Мощност 55 W
Всмукателна сила 1800 Pa
Продължителност на работа 150 мин
Време за зареждане 240 мин
Контейнер за прах 420 мл
Напрежение 14.4 V
Сила на шума 68 dB
Функции Сухо почистване
Филтър HEPA ( миещ се )
Батерия 5200 mAh
Автоматично зареждане Да
Програмирани режими Стандартно
Тихо почистване
Максимална мощност
Зоново почистване
Цвят Бял
Размери
Височина 96 мм
Широчина 345 мм
Дължина 345 мм
Тегло 3.8 кг